понеділок, 12 лютого 2018 р.

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Метою конкурсу є популяризація творчої спадщини Т.Г.Шевченка, утвердження в Україні його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, державної підтримки талановитої молоді та творчої праці вчителів.
Цьогоріч приймались роботи на тему: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути» (В’ячеслав Липинський) у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».
Відповідно до наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації від 08 лютого 2018 року №74 у номінації "Історія України і державотворення" визнано переможцем колективну учнівську роботу "Шевченківські лауреати рідного краю".
Вітаємо Єрофеєву Ольгу й Єрофеєва Юрія, учнів Губівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Д.Бєдного Компаніївської районної ради Кіровоградської області, та їхнього керівника - учителя історії Гирбу Антоніну Володимирівну.

Немає коментарів:

Дописати коментар