четвер, 6 квітня 2017 р.

Семінар-практикум для керівників та педагогів району

05 квітня 2017 року відбувся семінар-практикум  із теми «Особливості використання Інтернет-простору в роботі загальноосвітнього навчального закладу» за участю Литвиненко Ольги Валентинівни, завідувача навчально-методичного центру дистанційного навчання комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», та Скрипки Ганни Володимирівни, старшого викладача кафедри теорії і методики середньої освіти. Роботу було організовано у двох групах:
  • Ганна Володимирівна провела тренінг для керівників та їх заступників з проблеми "Тайм менеджмент в роботі педагога". Під час тренінгу розглядалися питання ефективного планування та виконання справ; педагоги навчалися правилам постановки цілей, визначення пріоритетів та делегування справ іншим. Окремим модулем стало використання інформаційно-комунікаційних технологій для планування справ.                 Виконавши домашнє завдання, учасники тренінгу повинні заповнити вихідну анкету за посиланням;
  • Ольгою Валентинівною було цікаво організовано навчання  для учителів загальноосвітніх навчальних закладів району з проблеми "Інтернет-сервіси в освітньому просторі".  За результатами виконаного завдання необхідно заповнити анкету.

Немає коментарів:

Дописати коментар