пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Стартував XII Всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор»

19 листопада 2015 року Компанія «Майкрософт Україна» оголосила про старт  ХІІ Всеукраїнського конкурсу «Вчитель – новатор», метою якого є підтримка та заохочення педагогів у впровадженні сучасних технологій у навчальний процес. Конкурс проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України, а його учасниками можуть стати будь-які вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, викладачі та студенти вищих навчальних закладів, науковці. 
Головним критерієм оцінювання робіт є наявність проектної діяльності учня та учителя. Конкурсна робота переможця має описувати конкретну ситуацію із життя класу (школи, місцевої громади тощо) та показати, яким чином використання сучасних технологій допомогло вирішити конкретну проблему. В проектну діяльність мають бути залучені як учні, так і педагог, а в ідеалі – і громада, коли всі разом працюють для досягнення спільної мети.
Роботи на конкурс «Вчитель – новатор» приймаються до 1 лютого 2016 року. Всі подробиці щодо подачі конкурсних робіт можна знайти на сайті конкурсу та сторінці Положень. Переможці конкурсу отримають цінні подарунки та будуть відзначені як найпрогресивніші викладачі країни навесні 2016 року на VI Всеукраїнському форумі Microsoft «Вчитель-новатор».

Немає коментарів:

Дописати коментар